Przepis i sposób przygotowania na: Młoda kapusta po węgiersku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Młoda kapusta po węgiersku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mloda-kapusta-po-wegiersku1-2.jpg)
![Krok 2 - Młoda kapusta po węgiersku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mloda-kapusta-po-wegiersku2-2.jpg)
![Krok 3 - Młoda kapusta po węgiersku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mloda-kapusta-po-wegiersku3-2.jpg)
![Krok 4 - Młoda kapusta po węgiersku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mloda-kapusta-po-wegiersku4-2.jpg)
kapusta | 1 główka (młoda) |
cebula | 1 szt |
woda | 1,5 szkl |
kiełbasa | 25 dag (cienka) |
papryka czerwona | 1 szt |
cukinia | 1 szt |
pomidory | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 3 ziarna |
kminek | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżki |
przyprawa uniwersalna | 1/2 łyżki |
masło | 3 łyżki |
sól | |
pieprz | |
oliwa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: