Przepis i sposób przygotowania na: Młoda kapusta z kminem i kiełbasą
Następnie dodajemy pokrojoną, np. w kostkę kapustę i całość smażymy ok. 5 minut.
Dodajemy wszystkie przyprawy, podlewamy bulionem i gotujemy na średnim ogniu do miękkości – ok. 25
kiełbasa | 300 gram |
czosnek | 4 ząbki |
cebula | 1 |
masło | 50 g |
kminek | 2 łyżki |
bulion | 200 ml |
sól i pieprz | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
kapusta | 1 młoda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: