Przepis i sposób przygotowania na: Młoda kapusta z koperkiem i szczypiorem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Młoda kapusta z koperkiem i szczypiorem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mloda-kapusta-z-koperkiem-i-szczypiorem1-2.jpg)
![Krok 2 - Młoda kapusta z koperkiem i szczypiorem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mloda-kapusta-z-koperkiem-i-szczypiorem2-2.jpg)
![Krok 3 - Młoda kapusta z koperkiem i szczypiorem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mloda-kapusta-z-koperkiem-i-szczypiorem3-2.jpg)
kapusta | 2 główki młodej |
kości schabowe | 30 dag |
koperek | 1 pęczek |
szczypiorek | 1 pęczek |
mąka | 2 łyżki |
ocet | 1 łyżka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: