Przepis i sposób przygotowania na: Mój domowy bigos
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mój domowy bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moj-domowy-bigos6-2.jpg)
![Krok 2 - Mój domowy bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moj-domowy-bigos4-2.jpg)
![Krok 3 - Mój domowy bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moj-domowy-bigos5-2.jpg)
![Krok 4 - Mój domowy bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moj-domowy-bigos3-2.jpg)
![Krok 5 - Mój domowy bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moj-domowy-bigos2-2.jpg)
![Krok 6 - Mój domowy bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moj-domowy-bigos1-2.jpg)
![Krok 7 - Mój domowy bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moj-domowy-bigos0-2.jpg)
kapusta kiszona | 1 litr |
kapusta | 1 główka |
boczek wędzony | 70 dag |
kiełbasa śląska | 80 dag |
łopatka wieprzowa | 1 kg |
Kucharek przyprawa do potraw | |
sól | |
pieprz | |
koncentrat pomidorowy | 1 słoiczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: