Przepis i sposób przygotowania na: MOJA FASOLKA PO BRETOŃSKU
Kroki postępowania
SMACZNEGO!!!!!
fasola Jaś | 400 g |
kiełbasa regionalna | 500 g |
cebula | 1 duża |
czosnek | 3-4 ząbki |
oliwa | 3 łyżki |
mąka | 3 łyżki |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
Kucharek przyprawa uniwersalna | do smaku |
koncentrat pomidorowy | 3-4 łyżeczki |
marchew | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
boczek | 100 chudy |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: