Przepis i sposób przygotowania na: Moja węgierska zupa gulaszowa
Wiem że powinna być papryka ale ja nie dodaję.
łopatka bez kości | 0,8 kg |
bulion | 2,5 litry |
ziemniaki | 0,5 kg |
szparagówka mrożona | 0,2 kg |
mieszanka warzywna mrożona | 0,4 kg |
kukurydza w puszce | 0,5 puszki |
olej | do smażeniaUsmażoną dodajemy |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
koncentrat pomidorowy | 1 sztukaLeciutko po |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1-2 ząbki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: