Przepis i sposób przygotowania na: moje "burito"
Kroki postępowania
![Krok 1 - moje "burito" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moje-burito1-2.jpg)
![Krok 2 - moje "burito" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moje-burito2-2.jpg)
![Krok 3 - moje "burito" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moje-burito3-2.jpg)
![Krok 4 - moje "burito" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moje-burito4-2.jpg)
![Krok 5 - moje "burito" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moje-burito5-2.jpg)
![Krok 6 - moje "burito" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moje-burito6-2.jpg)
mięso mielone | 30 dag |
fasola czerwona z puszki | 0,5 puszki |
cebula | 1 szt. |
papryka czerwona | 1 mała szt. |
olej do smażenia | odrobina |
koncentrat pomidorowy | 90 g |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
pieprz | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
bagietka | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: