Przepis i sposób przygotowania na: moje pierogi ruskie
Kroki postępowania
![Krok 1 - moje pierogi ruskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moje-pierogi-ruskie2-2.jpg)
![Krok 2 - moje pierogi ruskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moje-pierogi-ruskie1-2.jpg)
![Krok 3 - moje pierogi ruskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moje-pierogi-ruskie0-2.jpg)
mąka | 2 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
sól | do smaku |
woda | 3/4 szklanki |
olej | 1 łyżka |
pieprz | do smaku |
ziemniaki ugotowane | 0.5 kg |
cebula | 1 sztuka |
masło | 10 dag |
ser biały | 25 (twarogowy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: