Przepis i sposób przygotowania na: Moje pierwsze, czyli langosze
Kroki postępowania
![Krok 1 - Moje pierwsze, czyli langosze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moje-pierwsze-czyli-langosze1-2.jpg)
![Krok 2 - Moje pierwsze, czyli langosze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moje-pierwsze-czyli-langosze2-2.jpg)
![Krok 3 - Moje pierwsze, czyli langosze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moje-pierwsze-czyli-langosze3-2.jpg)
![Krok 4 - Moje pierwsze, czyli langosze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moje-pierwsze-czyli-langosze4-2.jpg)
![Krok 5 - Moje pierwsze, czyli langosze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moje-pierwsze-czyli-langosze5-2.jpg)
SMACZNEGO!
![Krok 6 - Moje pierwsze, czyli langosze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/moje-pierwsze-czyli-langosze6-2.jpg)
mąka pszenna | 500 g |
drożdże świeże | 30 g |
woda letnia | 280 ml |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
cukier | 1 łyżeczka |
oliwa | 1 łyżka |
śmietana 12% | 1 łyżka |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: