Przepis i sposób przygotowania na: MOje zimowe przetwory-fasola
Kroki postępowania
Sporządzamy zalewę.
pOZOSTAŁE SKŁADNIK ŁĄCZYMY ZE SOBĄ W GARNKU I GOTUJEMY 20 MINUT.
Fasola od razu jest świetna także do jedzenia.
fasolka szaragowa | 2,5 kg |
cebula | 5 sztuk |
marchew | 6 sztuk |
sól | 1 łyżka |
cukier | 1/2 szklanki |
koncentrat pomidorowy | 1 mały słoiczek |
ocent | 1/2 szklanki |
olej | 1/2 szklanki |
bazylia | 1 łyżeczka |
oregano | 1 łyżeczki |
majeranek | 1 łyzeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: