Przepis i sposób przygotowania na: morszczuk w kukurydzianej panierce
Kroki postępowania
![Krok 1 - morszczuk w kukurydzianej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/morszczuk-w-kukurydzianej-panierce1-2.jpg)
![Krok 2 - morszczuk w kukurydzianej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/morszczuk-w-kukurydzianej-panierce2-2.jpg)
![Krok 3 - morszczuk w kukurydzianej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/morszczuk-w-kukurydzianej-panierce3-2.jpg)
![Krok 4 - morszczuk w kukurydzianej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/morszczuk-w-kukurydzianej-panierce4-2.jpg)
filet z morszczuka | 1 kg , mrożony |
mleko | |
sól | |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | |
zioła | |
Panierka: | |
jajko | 2 sztuki |
mleko | 5 łyżek |
mąka kukurydziana | 1/2 szklanki |
płatki kukurydziane | 1/2 szklanki , pokruszonych |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: