Przepis i sposób przygotowania na: Muffinki warzywne
chwili kiedy patyczek wbity do środka muffinki będzie suchy po wyjęciu).
70 g suszonych pomidorów w oleju z ziołami
50 g oliwek nadziewanych pastą paprykową
mąka pszenna | 400 g |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
sól | 1 szczypta |
margaryna stopiona | 100 g |
jajko | 2 szt |
mleko | 300 ml |
papryka czerwona | 1/2 szt |
papryka żółta | 1/2 szt |
suszone pomidory | 70 g |
oliwki zielone | 50 g |
natka pietruszki | 3 łyżki |
ser gouda | 100 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: