Przepis i sposób przygotowania na: Muffinki z borówką i Ricotta:)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Muffinki z borówką i Ricotta:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffinki-z-borowka-i-ricotta1-2.jpg)
![Krok 2 - Muffinki z borówką i Ricotta:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffinki-z-borowka-i-ricotta2-2.jpg)
![Krok 3 - Muffinki z borówką i Ricotta:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffinki-z-borowka-i-ricotta3-2.jpg)
![Krok 4 - Muffinki z borówką i Ricotta:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffinki-z-borowka-i-ricotta4-2.jpg)
![Krok 5 - Muffinki z borówką i Ricotta:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffinki-z-borowka-i-ricotta5-2.jpg)
![Krok 6 - Muffinki z borówką i Ricotta:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffinki-z-borowka-i-ricotta6-2.jpg)
ser ricotta | 250 gram |
mąka pszenna | 250 gram |
cukier | 100 gram |
masło | 100 gram |
jajko | 2 sztuki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
mleko | 100 ml |
borówka amerykańska | 200 gram |
sól | 1 szczypta |
masło | 1\4 kostki |
mąka | 2-3 łyzi |
cukier | 2 łyzki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: