Przepis i sposób przygotowania na: Muffiny mocno bakaliowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Muffiny mocno bakaliowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffiny-mocno-bakaliowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Muffiny mocno bakaliowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffiny-mocno-bakaliowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Muffiny mocno bakaliowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffiny-mocno-bakaliowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Muffiny mocno bakaliowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffiny-mocno-bakaliowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Muffiny mocno bakaliowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffiny-mocno-bakaliowe5-2.jpg)
![Krok 6 - Muffiny mocno bakaliowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffiny-mocno-bakaliowe0-2.jpg)
mąka | 2 szklanki |
cukier | 3/4 szklanki |
cukier waniliowy | |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
jajko | 1 sztuka |
olej | 1/2 szkanki |
daktyle | 50 g |
jabłko | 1 sztuka |
rodzynki | 50 g |
skórka pomarańczowa | |
orzechy włoskie | |
migdały | |
cynamon | 1 łyżeczka |
jogurt naturalny | 1 małe opakowanie |
Soda oczyszczona Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: