Przepis i sposób przygotowania na: Mule w sosie tajskim
(ugotowane).Dodajemy trawe cytrynową i mule. Krótko smażymy i podlewamy mlekiem kokosowym.Gotujemy 3 min.
Doprawiamy solą morska,limonką,kolendrą.
Smacznego
mule | 500 gram |
trawa cytrynowa | 1 szt |
papryczka chili | do smaku |
limonka | do smaku |
świeża kolendra | do smaku |
mleko kokosowe | 200 ml |
grzyby mun | 50 gram |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
szalotka | 50 gram |
oliwa | 50 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: