Przepis i sposób przygotowania na: Mumie drobiowe z pieczarkami
Kroki postępowania
Przyprawić sporą ilością przypraw
( pieprz,ostra papryka, przyprawa do kurczaka)
Usmażyć na odrobinie oleju na lekko złoty kolor.
Pieczarki obrać i pokroić w plasterki.
Ciasto francuskie przekroić na 2 części,ponacinać jak na zdjęciu
![Krok 1 - Mumie drobiowe z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mumie-drobiowe-z-pieczarkami1-2.jpg)
Zwijać na przemian(jak na foto)
![Krok 2 - Mumie drobiowe z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mumie-drobiowe-z-pieczarkami2-2.jpg)
Piec w 180 stopniach około 30-40 minut
(aż ciasto francuskie nabierze złoto-brązowego koloru)
Podawać gorące
SMACZNEGO
![Krok 3 - Mumie drobiowe z pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mumie-drobiowe-z-pieczarkami0-2.jpg)