Przepis i sposób przygotowania na: Mus z tuńczyka do smarowania
Kroki postępowania
Nakładam pastę, dekoruję kanapki rzodkiewką pokroją w kostkę i szczypiorkiem. Smacznego !
tuńczyk | 1 puszka |
pieprz | 1 szczypta |
sos sojowy | 2 łyżka |
jogurt naturalny | 2 łyżka |
chleb | 4 kromki |
rzodkiewka | 3 szt |
szczypiorek | 1 listek |
masła | 2 łyżki |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
oregano | 1 łyżeczka |
oct winny | 1/2 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: