Przepis i sposób przygotowania na: Nadziana papryka mięsem i kaszą.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Nadziana papryka mięsem i kaszą. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziana-papryka-miesem-i-kasza.1-2.jpg)
![Krok 2 - Nadziana papryka mięsem i kaszą. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziana-papryka-miesem-i-kasza.2-2.jpg)
![Krok 3 - Nadziana papryka mięsem i kaszą. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziana-papryka-miesem-i-kasza.3-2.jpg)
i gotujemy ok 1 godz
![Krok 4 - Nadziana papryka mięsem i kaszą. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziana-papryka-miesem-i-kasza.4-2.jpg)
i wlewamy do papryki. Przyprawiamy przyprawą uniwersalną i pieprzem.
Podajemy posypane szczypiorkiem. Smacznego
![Krok 5 - Nadziana papryka mięsem i kaszą. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziana-papryka-miesem-i-kasza.5-2.jpg)
papryka czerwona | 4 szt |
mięso mielone | 40 dkg |
kasza pęczak | 3/4 szkl |
cebula | 1 szt |
olej | |
sól | |
pieprz | |
koncentrat pomidorowy | 1 słoiczek |
śmietana 12% | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
szczypiorek | |
woda | 0,5 litra |
przyprawa uniwersalna |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: