Przepis i sposób przygotowania na: Nadziana polędwica
Kroki postępowania
![Krok 1 - Nadziana polędwica foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziana-poledwica1-2.jpg)
![Krok 2 - Nadziana polędwica foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziana-poledwica2-2.jpg)
![Krok 3 - Nadziana polędwica foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziana-poledwica3-2.jpg)
![Krok 4 - Nadziana polędwica foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziana-poledwica4-2.jpg)
![Krok 5 - Nadziana polędwica foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziana-poledwica5-2.jpg)
![Krok 6 - Nadziana polędwica foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziana-poledwica0-2.jpg)
polędwica wieprzowa | 1 mała sztuka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 duże ząbki |
olej do smażenia | |
rukola | 1 garść |
ser camembert | 100 gram |
delikat do mięs | wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: