Przepis i sposób przygotowania na: Nadziane Canelloni
Kroki postępowania
![Krok 1 - Nadziane Canelloni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziane-canelloni1-2.jpg)
![Krok 2 - Nadziane Canelloni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziane-canelloni2-2.jpg)
![Krok 3 - Nadziane Canelloni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziane-canelloni3-2.jpg)
Każdą rurkę napełniamy farszem i układamy w naczyniu. Polewam resztą sosu i posypuję startym serem.
![Krok 4 - Nadziane Canelloni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziane-canelloni4-2.jpg)
Smacznego
![Krok 5 - Nadziane Canelloni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziane-canelloni5-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 500 gram |
cebula | 2 szt |
papryka czerwona | 1/2 szt |
papryka żółta | 1/2 szt |
oliwki czarne Smak | 8 szt |
pieczarki | 20 dkg |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
ser żółty | 30 dkg |
por | 1/2 szt |
szczypiorek | |
makaron rurki | |
sól | |
pieprz | |
olej do smażenia |
masło | 1/2 kostki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
mleko 2% | 2 szkl |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: