Przepis i sposób przygotowania na: Nadziany filet z kurczaka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Nadziany filet z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziany-filet-z-kurczaka10-2.jpg)
![Krok 2 - Nadziany filet z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziany-filet-z-kurczaka11-2.jpg)
![Krok 3 - Nadziany filet z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziany-filet-z-kurczaka12-2.jpg)
![Krok 4 - Nadziany filet z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziany-filet-z-kurczaka13-2.jpg)
filet z kurczaka | 500 gram |
ser żółty | 20 dkg |
pieprz | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 łyżeczka |
boczek wędzony | 15 dkg plasterki |
masło | 4 łyżeczki |
masło | 100 gram |
ser | 100 gram |
śmietana 30% | 200 ml |
sól do smaku | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: