Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewana bułka wrocławska
Kroki postępowania
![Krok 1 - Nadziewana bułka wrocławska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-bulka-wroclawska1-2.jpg)
![Krok 2 - Nadziewana bułka wrocławska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-bulka-wroclawska2-2.jpg)
![Krok 3 - Nadziewana bułka wrocławska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-bulka-wroclawska3-2.jpg)
![Krok 4 - Nadziewana bułka wrocławska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-bulka-wroclawska4-2.jpg)
![Krok 5 - Nadziewana bułka wrocławska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-bulka-wroclawska5-2.jpg)
![Krok 6 - Nadziewana bułka wrocławska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-bulka-wroclawska6-2.jpg)
bułka | 1 szt |
jajko ugotowane na twardo | 3-4 szt |
pieczarki | 300 g |
szczypiorek | 1 pęczek |
sól do smaku | |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Czosnek suszony Prymat | 1 szczypta |
ser żółty | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: