Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewana duszona łopatka
Kroki postępowania
Cebulę pokroić w drobną kostkę, bazylię posiekać, kiełbasę pokroić w małą kostkę. Wszystko wymieszać.
![Krok 1 - Nadziewana duszona łopatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-duszona-lopatka1-2.jpg)
![Krok 2 - Nadziewana duszona łopatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-duszona-lopatka2-2.jpg)
![Krok 3 - Nadziewana duszona łopatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-duszona-lopatka3-2.jpg)
![Krok 4 - Nadziewana duszona łopatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-duszona-lopatka4-2.jpg)
![Krok 5 - Nadziewana duszona łopatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-duszona-lopatka5-2.jpg)
![Krok 6 - Nadziewana duszona łopatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-duszona-lopatka6-2.jpg)
![Krok 7 - Nadziewana duszona łopatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-duszona-lopatka7-2.jpg)
łopatka wieprzowa | 70 dkg |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
bazylia świeża | 1 garść |
kiełbasa zwyczajna | 70 g |
olej do smażenia |
czosnek | 3 ząbki |
Grill przyprawa pikantna Prymat | 3 łyżeczki |
Sól ziołowa jodowana Prymat | 1/2 łyżeczki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
olej | 6 łyżeczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: