Przepis i sposób przygotowania na: nadziewana martadela
Kroki postępowania
![Krok 1 - nadziewana martadela foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-martadela1-2.jpg)
![Krok 2 - nadziewana martadela foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-martadela2-2.jpg)
![Krok 3 - nadziewana martadela foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-martadela0-2.jpg)
Martadela | 4 plastry |
ogórek konserwowy | 1 szt. |
papryka konserwowa | 1 cząstka |
jajko | 1 szt. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
olej | do smażenia |
cebula | 1/4 szt. |
ser żółty | 1.5 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: