Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewana zielona papryka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Nadziewana zielona papryka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-zielona-papryka1-2.jpg)
![Krok 2 - Nadziewana zielona papryka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-zielona-papryka2-2.jpg)
![Krok 3 - Nadziewana zielona papryka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-zielona-papryka3-2.jpg)
![Krok 4 - Nadziewana zielona papryka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-zielona-papryka4-2.jpg)
![Krok 5 - Nadziewana zielona papryka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-zielona-papryka5-2.jpg)
Dekorujemy koperkiem i szczypiorkiem i podajemy z surówką.
![Krok 6 - Nadziewana zielona papryka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewana-zielona-papryka6-2.jpg)
papryka | 2 szt |
mięso mielone wołowe | 150 g |
pepperoni | 2 szt/z zalewy olejowej |
cebula | 1 szt |
kasza jęczmienna | 2 łyżki |
ser żółty | 2 łyżki/ długo dojrzewajacy szafi |
sól do smaku | 3 szczypty |
Pieprz czarny mielony Prymat | 3 szczypty |
Kminek mielony Prymat | 3 szczypty |
majeranek | 3 szczypty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: