Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane jabłko pod kruchą kołderką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Nadziewane jabłko pod kruchą kołderką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-jablko-pod-krucha-kolderka4-2.jpg)
![Krok 2 - Nadziewane jabłko pod kruchą kołderką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-jablko-pod-krucha-kolderka3-2.jpg)
![Krok 3 - Nadziewane jabłko pod kruchą kołderką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-jablko-pod-krucha-kolderka2-2.jpg)
![Krok 4 - Nadziewane jabłko pod kruchą kołderką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-jablko-pod-krucha-kolderka1-2.jpg)
![Krok 5 - Nadziewane jabłko pod kruchą kołderką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewane-jablko-pod-krucha-kolderka0-2.jpg)
jabłka | 3 duże |
orzechy włoskie | 30 g |
rodzynki | 30 g |
cynamon Prymat | |
Ciasto: | |
mąka | 1 szkl |
jajko | 1 szt |
cukier puder | 1 łyżka |
cukier waniliowy | 1/2 op |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
margaryna | 1/3 kostki |
śmietana 18 proc | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: