Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewany schab pod chrzanową pierzynką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Nadziewany schab pod chrzanową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewany-schab-pod-chrzanowa-pierzynka1-2.jpg)
![Krok 2 - Nadziewany schab pod chrzanową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewany-schab-pod-chrzanowa-pierzynka2-2.jpg)
![Krok 3 - Nadziewany schab pod chrzanową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewany-schab-pod-chrzanowa-pierzynka3-2.jpg)
![Krok 4 - Nadziewany schab pod chrzanową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewany-schab-pod-chrzanowa-pierzynka4-2.jpg)
Gdy mięso jest miękkie, a chrzan się zarumieni całość wyciągamy.
![Krok 5 - Nadziewany schab pod chrzanową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nadziewany-schab-pod-chrzanowa-pierzynka5-2.jpg)
schab | 700 gram |
kiełbasa | 1 pęto długości schabu |
chrzan ze słoika | 1 mały słoiczek |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | świeżo mielona |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
ząbki czosnku | 2 ząbki |
Majeranek suszony Prymat | łyżeczka |
olej | 3-4 łyżki |
natka pietruszki | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: