Przepis i sposób przygotowania na: Najlepszy biszkopt do ciast i tortów (różne wymiary)
Kroki postępowania
(Uważać, aby jej "nie przebić".)
Pod koniec ubijania powoli dodać cukier i po chwili - po 1 żółtku.
Na koniec delikatnie i partiami wmieszać przesiane mąki.
![Krok 1 - Najlepszy biszkopt do ciast i tortów (różne wymiary) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/najlepszy-biszkopt-do-ciast-i-tortow-rozne-wymiary1-2.jpg)
![Krok 2 - Najlepszy biszkopt do ciast i tortów (różne wymiary) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/najlepszy-biszkopt-do-ciast-i-tortow-rozne-wymiary2-2.jpg)
Zaraz po upieczeniu blachę wyjąc z piecyka i zrzucić na koc z wysokości około 30-50 cm.
Następnie wstawić z powrotem do piekarnika i wystudzić.
Po ostygnięciu przekroić na odpowiednią ilość części.
![Krok 3 - Najlepszy biszkopt do ciast i tortów (różne wymiary) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/najlepszy-biszkopt-do-ciast-i-tortow-rozne-wymiary3-2.jpg)