Składniki:
mąka | 25 dag |
jajko | 2 sztuki |
mleko | 1 szklanki |
olej | 7 łyżek |
sól | 1 szczypta |
szpinak | 1,5 kg |
szynka | 6 plastrów |
sos beszamelowy | 3/4 szklanki |
ser żółty | 15 dag |
sól | 1 do smaku |
pieprz | 1 do smaku |
oliwa | 2 łyżki |
mąka | 25 dag |
jajko | 2 sztuki |
mleko | 1 szklanki |
olej | 7 łyżek |
sól | 1 szczypta |
szpinak | 1,5 kg |
szynka | 6 plastrów |
sos beszamelowy | 3/4 szklanki |
ser żółty | 15 dag |
sól | 1 do smaku |
pieprz | 1 do smaku |
oliwa | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: