Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki po meksykańsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Naleśniki po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-po-meksykansku74-2.jpg)
![Krok 2 - Naleśniki po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-po-meksykansku75-2.jpg)
![Krok 3 - Naleśniki po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-po-meksykansku76-2.jpg)
![Krok 4 - Naleśniki po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-po-meksykansku77-2.jpg)
![Krok 5 - Naleśniki po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-po-meksykansku78-2.jpg)
mąka pszenna | 4 |
woda | 2 szklanki |
mleko | 1,5 szklanki |
jajko | 4 sztuki |
sól do smaku |
mięso mielone | 500 g |
kukurydza w puszce | 1 puszka |
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
cebula biała | 2 sztuki |
koncentrat pomidorowy | 150 g |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
oregano | 1 łyżeczka |
papryka czerwona | 2 sztuki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
woda | 1 szklanka |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: