Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki z nadzieniem z powideł jabłkowych
Kroki postępowania
![Krok 1 - Naleśniki z nadzieniem z powideł jabłkowych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-z-nadzieniem-z-powidel-jablkowych4-2.jpg)
![Krok 2 - Naleśniki z nadzieniem z powideł jabłkowych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-z-nadzieniem-z-powidel-jablkowych3-2.jpg)
![Krok 3 - Naleśniki z nadzieniem z powideł jabłkowych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-z-nadzieniem-z-powidel-jablkowych2-2.jpg)
![Krok 4 - Naleśniki z nadzieniem z powideł jabłkowych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-z-nadzieniem-z-powidel-jablkowych1-2.jpg)
![Krok 5 - Naleśniki z nadzieniem z powideł jabłkowych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nalesniki-z-nadzieniem-z-powidel-jablkowych0-2.jpg)
mleko | 1 litr |
mąka | 2 szklanki |
cukier wanieliowy | 1 opakowanie |
cukier kryształ | 1 łyżka |
sól | 1 szczypta |
jajko | 1 sztuka |
jabłka | 0,5 kg |
cukier | |
cynamon | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: