Przepis i sposób przygotowania na: Nasi Goreng
Kroki postępowania
![Krok 1 - Nasi Goreng foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nasi-goreng1-2.jpg)
![Krok 2 - Nasi Goreng foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nasi-goreng2-2.jpg)
![Krok 3 - Nasi Goreng foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nasi-goreng3-2.jpg)
![Krok 4 - Nasi Goreng foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nasi-goreng4-2.jpg)
![Krok 5 - Nasi Goreng foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nasi-goreng5-2.jpg)
![Krok 6 - Nasi Goreng foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nasi-goreng6-2.jpg)
![Krok 7 - Nasi Goreng foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nasi-goreng7-2.jpg)
![Krok 8 - Nasi Goreng foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nasi-goreng8-2.jpg)
pierś z kurczaka | 2 szt |
ryż basmati | 300 g |
groszek mrożony | 100 g |
bambus pędy | 2 łyżki |
marchewki | 2 szt |
kapusta pekińska | 5 liści |
cebula biała | 1 szt |
por | 1 szt |
olej rzepakowy | 200 g |
sos sojowy | 3 łyżki |
Przyprawa curry orientalna Prymat | 4 łyżki |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 0,5 opakowania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: