Przepis i sposób przygotowania na: Niby calzone
Kroki postępowania
![Krok 1 - Niby calzone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/niby-calzone1-2.jpg)
![Krok 2 - Niby calzone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/niby-calzone2-2.jpg)
![Krok 3 - Niby calzone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/niby-calzone3-2.jpg)
![Krok 4 - Niby calzone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/niby-calzone0-2.jpg)
Ciasto: | |
mąka | 2 szklanki |
sól | 1 szczypta |
olej | 2 łyżki |
drożdże | 42 g |
Nadzienie: | |
kiełbasa cienka | 20 dag |
cebula | 1 sztuka |
pieczarki | 25 dag |
papryczka chili | 1 sztuka |
pomidor | 2 sztuki |
cukinia | 15 dag |
olej | |
sól | |
pieprz | |
Przyprawa do pizzy i dań kuchni włoskiej Prymat | |
ser żółty | 10 dag |
woda letnia | ok 1 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: