Nie piszę,że w szybkiej wersji, bo trochę to czasu wymaga, ale wkład naszej pracy jest niewielki, a reszta robi się sama :) Najpierw należy przygotować marynatę. Do miseczki wciskamy obrany czosnek, dodajemy majeranek, bazylię, ziele angielskie, liście laurowe, sól, pieprz, słodką i ostrą paprykę, dokładnie mieszamy i nacieramy nim mięso - odstawiamy na kilka godzin (najlepiej to zrobić dzień wcześniej wieczorem). Mięso przekładamy do rękawa kuchennego, związujemy, robimy dziurki i w temp 180* pieczemy przez 90 minut. Pod koniec pieczenia mięsa nastawiamy wodę na ryż - gotujemy go do miękkości. na patelni wok przesmazamy na oleju pokrojoną w kostkę cebulę, następnie dodajemy warzywa na patelnie, doprawiamy do smaku i smażymy tak długo aż warzywa będą miękkie i ciepłe. Mięso kroimy w plastry, układamy na talerzu ryż i warzywa - smacznego.