Przepis i sposób przygotowania na: Odrywany chlebek czosnkowo-serowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Odrywany chlebek czosnkowo-serowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/odrywany-chlebek-czosnkowoserowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Odrywany chlebek czosnkowo-serowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/odrywany-chlebek-czosnkowoserowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Odrywany chlebek czosnkowo-serowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/odrywany-chlebek-czosnkowoserowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Odrywany chlebek czosnkowo-serowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/odrywany-chlebek-czosnkowoserowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Odrywany chlebek czosnkowo-serowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/odrywany-chlebek-czosnkowoserowy5-2.jpg)
Chlebek jest najlepszy na ciepło, chociaż również dobrze smakuje, kiedy ostygnie.
Smacznego!
![Krok 6 - Odrywany chlebek czosnkowo-serowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/odrywany-chlebek-czosnkowoserowy0-2.jpg)
mąka | 3 szklanki |
mleko | 1 szklanka |
drożdże | 2,5 dag |
cukier | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
jaja | 2 sztuki |
masło | 50 gramów |
ser żółty | 20 dag |
masło | 100 gramów |
czosnek | 6 ząbków |
natka pietruszki | 0,5 szklanki |
Chlebek jest najlepszy na ciepło, chociaż również dobrze smakuje, kiedy ostygnie.
Smacznego!
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: