Przepis i sposób przygotowania na: Ogórki nadziewane mięsem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ogórki nadziewane mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ogorki-nadziewane-miesem1-2.jpg)
![Krok 2 - Ogórki nadziewane mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ogorki-nadziewane-miesem2-2.jpg)
![Krok 3 - Ogórki nadziewane mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ogorki-nadziewane-miesem3-2.jpg)
Do sosu wlewamy wymieszaną z mąką śmietanę dodajemy koperek i doprawiamy jeżeli trzeba .
Do sosu wkładamy ponownie ogórki i jeszcze chwilę podgrzewamy .
POLECAM!!!!
![Krok 4 - Ogórki nadziewane mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ogorki-nadziewane-miesem4-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 20 dkg |
cebula biała | 1 szt |
jajko | 1 szt |
marchewka | 1 szt |
koper świeży | |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
kasza manna | 1-2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1-2 łyżki |
ogórek gruntowy | 4-5 szt |
bulion | 1-2 szklanki |
sól do smaku | |
pieprz | |
koper świeży | |
śmietana 12% | 1 szklanka |
mąka | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: