Przepis i sposób przygotowania na: Ogórkowa inaczej
Gotować to w wodzie, z kostkami.
Jak warzywa będą miękkie dodać kwas , gotować 5min. Zabielić śmietaną 18%.
Boczek skroić,podsmażyć - podawać z zupą.Ugotować ryż.
marchewka | 3 szt |
pietruszka | 2 szt |
ogórek kiszony | 3-4 szt |
śmietana 12% | 1 duża łyżka |
zakwas | 0,5 szklanki |
woda | 1,5 l |
kostki rosołowe | 1-2 |
ryż | 100 g |
boczek wędzony | 150 g |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Majeranek suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: