Przepis i sposób przygotowania na: Okoń nilowy pod aromatyczną kołderką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Okoń nilowy pod aromatyczną kołderką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/okon-nilowy-pod-aromatyczna-kolderka1-2.jpg)
![Krok 2 - Okoń nilowy pod aromatyczną kołderką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/okon-nilowy-pod-aromatyczna-kolderka2-2.jpg)
![Krok 3 - Okoń nilowy pod aromatyczną kołderką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/okon-nilowy-pod-aromatyczna-kolderka3-2.jpg)
okoń nilowy | 400 g |
chleb czerstwy | 100 g |
pomidory suszone Smak | 80 g |
Czosnek staropolski Prymat | 11 ząbków |
bazylia świeża | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
koper świeży | 1 łyżka |
oregano świeże | 1 łyżka |
sok z cytryny | 4-5 łyżek |
oliwa | 5-6 łyżek |
papryczka chili | 1/2 |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: