Składniki:
filet z okonia | 4 sztuki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
mąka | 3 łyzki |
sól | |
pieprz | |
masło | 2 łyżki |
Sos Holenderski: | 1 opakowanie |
śmietana | 50 ml |
koperek | 2 łyżki |
groszek zielony | 1 szklanka |
filet z okonia | 4 sztuki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
mąka | 3 łyzki |
sól | |
pieprz | |
masło | 2 łyżki |
Sos Holenderski: | 1 opakowanie |
śmietana | 50 ml |
koperek | 2 łyżki |
groszek zielony | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: