Składniki:
filety z okonia | 60 dag |
olej do smażenia | |
Sos rakowy: | |
szyjki rakowe | 20 dag |
masło | 5 dag |
śmietana 36% | 30 ml |
mąka | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
wino białe półsłodkie | 10 ml |
wino półwytrawne białe | 20 ml |
filety z okonia | 60 dag |
olej do smażenia | |
Sos rakowy: | |
szyjki rakowe | 20 dag |
masło | 5 dag |
śmietana 36% | 30 ml |
mąka | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
wino białe półsłodkie | 10 ml |
wino półwytrawne białe | 20 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: