Przepis i sposób przygotowania na: Okonomiyaki (japoński wytrawny naleśnik)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Okonomiyaki (japoński wytrawny naleśnik) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/okonomiyaki-japonski-wytrawny-nalesnik1-2.jpg)
![Krok 2 - Okonomiyaki (japoński wytrawny naleśnik) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/okonomiyaki-japonski-wytrawny-nalesnik2-2.jpg)
![Krok 3 - Okonomiyaki (japoński wytrawny naleśnik) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/okonomiyaki-japonski-wytrawny-nalesnik3-2.jpg)
cebula | 1 sztuka |
pieczarki | 70 gram |
kapusta pekińska | 1/2 małej główki |
ser żółty | 150 gram |
jajko | 3 sztuki |
mąka pszenna | 75 gram |
czosnek | 2 ząbki |
olej rzepakowy | 2 łyżki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
ketchup łagodny | do polania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: