Przepis i sposób przygotowania na: Opiekany mintaj w zalewie octowej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Opiekany mintaj w zalewie octowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/opiekany-mintaj-w-zalewie-octowej11-2.jpg)
![Krok 2 - Opiekany mintaj w zalewie octowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/opiekany-mintaj-w-zalewie-octowej12-2.jpg)
![Krok 3 - Opiekany mintaj w zalewie octowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/opiekany-mintaj-w-zalewie-octowej10-2.jpg)
filet z mintaja | 1 kg. |
cebula | 3 szt. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
olej do smażenia | |
jajko | 1 szt. |
ocet | 1/3 szklanki |
cukier | 1/3 szklanki |
sól | 1/2 łyżki |
woda | 2 1/2 szklanki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt. |
Ziele angielskie całe Prymat | 10 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: