Przepis i sposób przygotowania na: Orzechowa krówka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Orzechowa krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/orzechowa-krowka1-2.jpg)
![Krok 2 - Orzechowa krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/orzechowa-krowka2-2.jpg)
![Krok 3 - Orzechowa krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/orzechowa-krowka3-2.jpg)
![Krok 4 - Orzechowa krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/orzechowa-krowka4-2.jpg)
![Krok 5 - Orzechowa krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/orzechowa-krowka5-2.jpg)
![Krok 6 - Orzechowa krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/orzechowa-krowka6-2.jpg)
białko | 4 szt |
cukier drobny | 2/3 szkl |
ocet winny | 1 łyżka |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
orzechy włoskie | 200 g |
cukierki krówki | 400 g |
śmietana 30% | 3 szkl |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
kakao do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: