Przepis i sposób przygotowania na: Orzechowo-waniliowe rożki
Wykonanie pysznych ciasteczek orzechowych:
![Krok 1 - Orzechowo-waniliowe rożki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/orzechowo-waniliowe-rozki0-2.jpg)
![Krok 2 - Orzechowo-waniliowe rożki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/orzechowo-waniliowe-rozki1-2.jpg)
![Krok 3 - Orzechowo-waniliowe rożki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/orzechowo-waniliowe-rozki2-2.jpg)
![Krok 4 - Orzechowo-waniliowe rożki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/orzechowo-waniliowe-rozki3-2.jpg)
mąka tortowa | 2 szklanki |
cukier puder | 0.5 szklanki |
orzechy włoskie mielone | 0.5 szklanki |
cukier waniliowy | 1 sztuka |
jajko | 1 sztuka |
masło lub margaryna | 20 dag |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier puder | 2 łyżki |
mąka pszenna | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: