Przepis i sposób przygotowania na: Ostry gulasz wieprzowy
Kroki postępowania
Na koniec dodać zahartowaną śmietanę i koper.
szynka wieprzowa | 500 gram |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1.5 łyżeczki |
Pieprz czarny Prymat w młynku | 1 szczypta |
sól | 1 łyżeczka |
oliwa | 2 łyżki |
kostka mięsna | 1 szt. |
woda | 500 ml. |
koper świeży | 1 łyżka |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
woda zimna | 1.5 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: