Składniki:
gęsty majonez | 0,5 szklanki |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżka |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
cukier | 1 łyżeczka |
szczypta suszonego tymianku | |
szczypta ostrej papryki | |
sok z cytryny | 1 łyżka |
gęsty majonez | 0,5 szklanki |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżka |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
cukier | 1 łyżeczka |
szczypta suszonego tymianku | |
szczypta ostrej papryki | |
sok z cytryny | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: