Przepis i sposób przygotowania na: Otęby w panierce fileta z kurczaka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Otęby w panierce fileta z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/oteby-w-panierce-fileta-z-kurczaka1-2.jpg)
![Krok 2 - Otęby w panierce fileta z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/oteby-w-panierce-fileta-z-kurczaka2-2.jpg)
![Krok 3 - Otęby w panierce fileta z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/oteby-w-panierce-fileta-z-kurczaka3-2.jpg)
![Krok 4 - Otęby w panierce fileta z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/oteby-w-panierce-fileta-z-kurczaka4-2.jpg)
![Krok 5 - Otęby w panierce fileta z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/oteby-w-panierce-fileta-z-kurczaka5-2.jpg)
![Krok 6 - Otęby w panierce fileta z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/oteby-w-panierce-fileta-z-kurczaka6-2.jpg)
filet z kurczaka | 2 sztuki |
Papryka ostra mielona Prymat | 0.5 łyzeczki |
jajko | 2 sztuki |
mąka | 1 szklanka |
otręby pszenne | 1 szklanka |
koperek | 1 łyżka |
olej do smażenia | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: