Przepis i sposób przygotowania na: Ozdoby z masy cukrowej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ozdoby z masy cukrowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ozdoby-z-masy-cukrowej1-2.jpg)
![Krok 2 - Ozdoby z masy cukrowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ozdoby-z-masy-cukrowej2-2.jpg)
![Krok 3 - Ozdoby z masy cukrowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ozdoby-z-masy-cukrowej3-2.jpg)
![Krok 4 - Ozdoby z masy cukrowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ozdoby-z-masy-cukrowej4-2.jpg)
![Krok 5 - Ozdoby z masy cukrowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ozdoby-z-masy-cukrowej5-2.jpg)
cukier puder | 800 gram |
margaryna | 1,5 łyżki planta |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżeczki |
woda | 60 ml |
glukoza w płynie | 100 gram ( proszek) |
barwnik spożywczy do ciast |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: