Składniki:
ozór wołowy | 2 kg |
pieczarki | 150 g |
słonina | 50 g |
smalec | 30 g |
włoszczyzna | 1 szt |
koncentrat pomidorowy | 70 g |
mąka | 30 g |
masło | 50 g |
pietruszka zielona | 1 łyżka |
sól | do smaku |
ozór wołowy | 2 kg |
pieczarki | 150 g |
słonina | 50 g |
smalec | 30 g |
włoszczyzna | 1 szt |
koncentrat pomidorowy | 70 g |
mąka | 30 g |
masło | 50 g |
pietruszka zielona | 1 łyżka |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: