Przepis i sposób przygotowania na: Ozorki wieprzowe ze śmietaną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ozorki wieprzowe ze śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ozorki-wieprzowe-ze-smietana1-2.jpg)
![Krok 2 - Ozorki wieprzowe ze śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ozorki-wieprzowe-ze-smietana2-2.jpg)
![Krok 3 - Ozorki wieprzowe ze śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ozorki-wieprzowe-ze-smietana3-2.jpg)
![Krok 4 - Ozorki wieprzowe ze śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ozorki-wieprzowe-ze-smietana4-2.jpg)
![Krok 5 - Ozorki wieprzowe ze śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ozorki-wieprzowe-ze-smietana5-2.jpg)
![Krok 6 - Ozorki wieprzowe ze śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ozorki-wieprzowe-ze-smietana6-2.jpg)
wieprzowina | 1 kg - ozorki wieprzowe |
cebula | 2 szt |
pieczarki | 25 dag |
ząbki czosnku | 3 szt |
śmietana 18 proc | 100 ml |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 szt |
bulion warzywny | 1,5 litra |
mąka ziemniaczana | 2 łyżeczki |
olej do smażenia | |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: